ARRANGEMENTEN
Zalencentrum De Raayberg verzorgt arrangementen.
Voor meer informatie neem contact op via 0164-233675 of via info@raayberg.nl.
BASIS VERGADER ARRANGEMENT
€28,50 euro p.p. excl. btw
Gedurende de ochtend onbeperkt gebruik van koffie/thee.
Een lunch, bestaande uit:
- kopje eigengemaakte tomaten soep 5 verschillende soorten brood/broodjes
- 5 verschillende soorten beleg
- jammetjes en andere confiture
- jonge kaas
- Een warme kroket
- luxe koffiekoek
- servering van koffie, thee
- Lunch eventueel in buffetvorm.
- 1x Frisdrank in de middag.
Tijdsduur van het arrangement is tot 16.00 uur.
LUXE VERGADERARRANGEMENT
€49,75 p.p. excl. btw
Gedurende de ochtend onbeperkt gebruik van koffie/thee.
Om +/- 10.00 uur servering van een huisgebakje.
Een luxe lunch, bestaande uit:
- kopje eigengemaakte soep
- 5 verschillende soorten brood/broodjes
- 5 verschillende soorten beleg jammetjes en andere confiture
- jonge kaas luxe huzarenschotel, omringd met luxe vissoorten zoals krab, zalm, paling,
- Hollandse garnalen, ecrevises gemarineerd speklapje plus warme kroket
- luxe koffiekoek
- tweemaal servering van koffie, thee
- Na de lunch weer koffie en thee en/of flesjes frisdrank.
- Gratis gebruik van overhead en flip-over.
Tijdsduur van het arrangement is tot 16.00 uur.
WALKING DINNER
Voorgerechtenparade:
- Carpaccio van ossenhaas
- Ardennerham met meloen
- Rillette van eend
- Bavarois van tomaat
- Terrine van gerookte aalfilet
- Timbaaltje van krab, kreeft & garnalen
- Garnalen op Raaybergse wijze
- Vitello Tonato
Tussengerechtenparade:
- Terrine van kip & eend met gepofte appel
- Terrine van witvis en gerookte zalm
- Pasteitje met visragout
- Pasteitje met hazenpeper / beenhamsalade
- Goedgevulde vissoep
- Bospaddestoelenroomsoep
Hoofdgerechtenparade:
- Ossenhaasmedaillon in truffelsaus
- Kalfshaasmedaillon in peperroomsaus
- Lamsspiesjes in knoflook-honingsaus
- Hertenbiefstukjes in preiselbeeren-roomsaus
- Gepocheerde tong-zalmrolletjes met bieslooksaus
- Scampi’s in looksaus
- Zeeduivelmedaillons in rivierkreeftensaus
- Gebakken sliptongetjes
Garnituur: aardappeltaart, witte rijst, spruitjes, witlofgratin en Gieser wildeman stoofpeertjes
Dessert:
- Duo van chocolademousse
- Bavarois
- IJstaartjes
- Crème brulee
- Verse fruitsalade
- Soesjes en eclairs
- Diverse taartjes & snoeperijen
- Warme kersen & chocoladesaus
Wat is nu precies een Walking Dinner?
Het Walking Dinner bestaat in dit geval uit vier buffetten die je zelf naar ratio van tijd kunt indelen.
Dus eerst zetten wij de voorgerechtenparade neer, daarna halen wij alles weg. Dan de tussengerechtenparade en halen alles weg, de hoofdgerechtenparade en halen alles weg en tot slot de dessertparade.
Dit zijn allemaal gerechten die kleiner zijn als een normaal voorgerecht, maar groter als een amuse. Deze gerechtjes worden gelijk gemaakt op een bordje, plate of glas zodat jullie gasten de gerechtjes van het buffet af kunnen pakken. Ze hoeven dus niet, zoals bij een normaal buffet, hun borden op te scheppen (met uitzondering van het hoofdgerechtenbuffet).
Jullie gasten kunnen dus ook zoveel eten als zij willen, de gerechtjes worden namelijk allemaal bijgevuld. Als wij zien dat bijvoorbeeld de carpaccio opgaat laten wij onze koks kleine bordjes carpaccio bijmaken. Dit wordt ook gemeld aan jullie gasten.
Ze kunnen dus alle voorgerechten eten, al wordt het dan wel wat veel, en zo ook met de tussengerechten, hoofdgerechten en desserts.
Omdat er elke keer een ander buffet staat blijft het leuk om daar elke keer naartoe te lopen en krijg je een gezellige sfeer.